Musiceren bij harmonie Bierbeek

Wekelijkse repetitie
Elke vrijdag van 20:00 - 22:00 met gratis drankje achteraf.
Meer dan 70 muzikanten
Gevarieerde groep met muzikanten van alle leeftijden. Alle standaard harmonie-orkest instrumenten maar ook meer exotische instrumenten zijn mogelijk.
Vele concerten
Het zwaartepunt ligt elk jaar op het eigen herfst- en lenteconcert waarin zowel muzikaliteit als beleving een belangrijk facet zijn. Daarnaast zijn er ook vele andere concerten zodat je iedere maand wel iets hebt om naar uit te kijken.
Verschillende nevenactiviteiten
Niet alleen musiceren is belangrijk maar ook de verbondenheid en het groepsgevoel. Daarom worden 2 ledendagen per jaar georganiseerd en worden grotere verplaatsingen gekoppeld aan een georganiseerde uitstap.
Groot voordeelpakket
Voor slechts €10 per jaar word jij verzekerd, krijg je een wekelijks gratis drankje en een gevarieerd en uitdagend muzikaal programma. Daarboven kan je aan voordeeltarief je instrument laten verzekeren of een instrument van de harmonie lenen.

Kom er bij!

Heb jij interesse om bij de harmonie Sint Hilarius Bierbeek te komen spelen?

Standaard jaarprogramma

Zomeruitstap

Elke zomer organiseren we een concert met uitstap op verplaatsing. Vervoer en activiteiten worden geregeld.

Bremt kermis

Jaarlijkse stoet & kermis opluistering in de Bremt

2e zondag augustus

De Bremt

Stoet der jaartallen

Marcheren voor de mannen van 74. Taptoe volgt met de vrijwilligers

2e zondag september

Leuven

Repetitieweekend

Een weekend waarmee we ons volledig klaarstomen voor ons herfstconcert en waar diepere connecties gevormd worden.

Weekend in oktober

11 november viering

Opluisteren mis & gedenking oudstrijders. Aaneensluitend repeteren we ook nog voor ons herfstconcert.

Bierbeek

Het hoogtij van het jaar waar we lang op voorhand naar toe leven.

2-daags optreden november

CC De Borre

Jaarlijkse Algemene Vergadering

Samen met de leden onze patroonheilige vieren met een hapje en een drankje. We starten de dag met het opluisteren van de mis.

Zondag dichtste bij 14 januari

Patronaat, Bierbeek

Lenteconcert

Een iets lichter eigen concert waarbij we de muziek van het eerste deel zelf voorzien en in het tweede deel mee volgen als toeschouwer.

Maart

CC De Borre

Bierbeek kermis

Stoet om bierbeek kermis in te luiden.

Begin juni

Bierbeek

Familiedag

Om het muzikale jaar af te sluiten, eten we samen met onze leden samen gezellig samen. Special acts zijn steeds van de partij.

Zondag eind juni/begin juli

Patronaat

Gastoptredens

Naast onze wederkerende activiteiten treden we uiteraard ook af en toe op op gast-optredens.

Doorheen het jaar

Zomerpauze

Zodat iedereen de batterijen kan opladen, lassen we in de zomer ook enkele weken pauze in.

3 laatste weken juli