Onze leden liggen ons nauw aan het hart​

Als een harmonie met een familiaal sterke kern vinden wij het belangrijk dat zowel de spelende als steunende leden zich ook echt lid voelen. Om het groepsgevoel te bevorderen organiseren we naast de talrijke concerten ook jaarlijks enkele niet-muzikale activiteiten exclusief voor leden en muzikanten.

Bestuursverkiezingen, jaaroverzicht, doelstellingen bepalen, gezellig samen zijn en zo veel meer

Jaarlijkse Algemene Vergadering

Als vereniging brengen we jullie elk jaar de belangrijkste informatie van het jaar in een familiale omgeving met een hapje en een drankje. Het is de ideale gelegenheid om even bij te babbelen na de drukke feestdagen.

Deze activiteit vindt plaats begin januari en wordt meestal gekoppeld aan de feestdag van onze patroonheilige, Sint Hilarius van Poitiers (13 januari).

We starten de dag met het opluisteren van de mis waarna een leuke receptie volgt.

Een dagje genieten met gezin en vrienden

Familiedag

Aan het begin van de zomervakantie wordt er jaarlijks een familiedag georganiseerd. Deze dient als afsluiter van het muzikale jaar en vindt plaats voor onze zomerpauze. 

Samen genieten we van lekker eten, tof gezelschap en de special acts en activiteiten. Deze zijn vaak in het thema van het lente- of herfstconcert.

Gastoptredens van bevriende harmonieën, een optreden van de jeugdharmonie of een bandje van muzikanten, springkastelen, line-dance, … Plezier verzekerd op deze dagen!

Leden gedeelte

De muziek zit niet in de noten, maar in de stiltes ertussen

contact

Neem contact op om je foto’s te kunnen delen

logo