WELKOM

Over ons

Wie of wat zijn wij?

Wij zijn het instaporkest van de Koninklijke Harmonie St. Hilarius van Bierbeek o.l.v. Thijs Boehme. Als instaporkest willen wij aan muzikanten de gelegenheid bieden om kennis te maken met samenspel en zo de overgang te vergemakkelijken van de muziekschool naar de harmonie.

Wanneer en waar?

We repeteren elke zondagochtend van 10u30 tot 12u in de parochiezaal van Bierbeek. Ons repertoire omvat volwaardige orkestnummers gaande van marsen tot populaire muziek en filmmuziek. Het niveau is aangepast aan dat van beginnende muzikanten. Doorheen het jaar kunt u ons live aan het werk zien, onder meer tijdens het voorprogramma van het jaarlijks herfstconcert van de harmonie in november, gevolgd door enkele kerstconcerten. In de maand juli houden we dan een korte zomerstop, eventjes “uitblazen”! Hou dus zeker onze kalender in de gaten.

Buiten de wekelijkse repetities organiseren wij ook nog een muzikantjesdag en een repetitieweekend. Naast de muzikale activiteiten organiseren wij ook een aantal niet-muzikale activiteiten om de groepssfeer te bevorderen zoals de spaghettiavond en een sportieve activiteit zoals bowlen of schaatsen.

Heb je een behoorlijk kennis van muziek en zin om met ons mee te spelen, aarzel niet om ons te contacteren. Je bent alvast van harte welkom!

.

Fotogalerij

We spelen uiteraard muziek, maar doen ook veel meer dan dat.

Concerten

We spelen jaarlijks enkele concerten: herfstconcert en de kerstconcerten zijn vaste waardes. Daarnaast wisselen we af met andere projecten.

Spaghetti-avond

We organiseren ook jaarlijks een eetfestijn: smullen van heerlijke spaghetti en croques. Kers op de taart? Dessertenbuffet!

Repetitieweekenden

Niets zo leuk als met heel de bende een paar dagen doorbrengen! Dat er veel geoefend wordt voor het aankomende herfstconcert is maar bijzaak ­čśë

Activiteiten

We doen ook allerlei niet-muzikale activiteiten; schaatsen, bowlen, vuil worden, onze dirigent redden... de boog moet niet altijd gespannen staan.

Agenda

Zomerstop

De maand juli zitten wij in vakantiemodus, maar vanaf augustus vliegen we er terug in voor ons volgende concertje op 30 augustus.

Concertje

Dit zal op 30 augustus doorgaan in de lagere school ‘t Klavertje Bierbeek.

Repetitieweekend

Dit zal doorgaan van zaterdag 22 tot zondag 23 oktober.

 

Contacteer ons!

Jeugdharmonie Bierbeek

Marie Versin
Telefoon: (+32) 496 30 30 61
Email
jeugdharmonie@gmail.com
Instagram
https://www.instagram.com/jeugdharmonie_bierbeek/
 
We hebben ook een Facebookpagina:

Leden gedeelte

De muziek zit niet in de noten, maar in de stiltes ertussen

contact

Neem contact op om je foto’s te kunnen delen

logo