Uit de bestuurskamer – april/2022

 

 • Familiefeest:
  Dit jaar zal het familiefeest doorgaan op 25 juni 2022 vanaf de middag. Dit jaar zal het feest plaatsvinden op de Fleurderij bij Michaël Vanhulst en Ciska Geysens. Dus niet aan het patronaat. Tegen ten laatste eind mei (maar hopelijk eerder) mag je de uitnodiging + inschrijving verwachten.  Hierin zullen alle details staan.
 • Zomerstop:
  Na het familiefeest mag de riem er even af en kunnen de muzikanten uitblazen van een welverdiende rust. Begin augustus vliegen we er terug in met Bremt Kermis (14/08/2022) als eerste concert.
 • Uitstap:
  Elk jaar proberen we met onze vereniging een uitstap te doen. Meestal is dit gebonden aan een concert. Aangezien we dit jaar al een druk programma hebben, hebben we dit jaar gekozen voor een niet-muzikale uitstap op 21 juli 2022. Houd deze datum dus zeker vrij in uw agenda. Wat er gaat gebeuren, blijft voorlopig een verassing.
 • Ledenlijst:
  Ook onze vereniging ontsnapt niet aan het digitale tijdperk. Momenteel zijn we bezig met onze ledenlijst te digitaliseren in Assistplus. Een programma gemaakt speciaal op maat voor feitelijke verenigingen en Vzw’s.
 • Reglement instrumentenbeheer:
  Naast onze ledenlijst te digitaliseren heeft ook ons reglement voor het instrumentenbeheer een update nodig. Van zodra dit terug up-to-date is, brengen we jullie uiteraard op de hoogte.

Wim Devroye

Wim Devroye

Laat een berichtje achter

Harmonie Bierbeek

Door zichzelf regelmatig heruit te vinden en voort te bouwen op zijn sterktes, tracht de harmonie een bloeiende vereniging te blijven. Hierbij wordt ieder jaar een gevarieerd en uitdagende programma aangeboden en vormt de harmonie een inclusieve vereniging van muzikanten, vrijwilligers en sympathisanten.

Recent Nieuws

Op reis naar Frankrijk: 1978

Jean-Paul hield vanaf de start bij zijn harmonie een uitgebreid logboek/dagboek bij. Geregeld duiken we zo terug in de rijke geschiedenis van de harmonie.
Herken jij de muzikanten in het dorpje Any in Frankrijk?

Meer info >>

150 jaar K.H.Vossem’s Voerezonen

Op 15 mei zijn we uitgenodigd om een optreden te verzorgen tijdens het feestweekend van de K.H.Vossem’s Voerezonen. In dit artikel kan je lezen wat er allemaal staat te gebeuren tijdens dit jubileumweekend.

Meer info >>

Jaarmis en JAV

Geen repetities in januari en februari, gelukkig konden we wel samen komen voor de jaarmis van St.-Hilarius en met een klein beetje uitstel voor een aangepast JAV

Meer info >>

Samen op avontuur

Sinds februari staat Thijs Boehme niet alleen op zondag op het dirigeerpodium maar ook regelmatig eens op vrijdag om te werken aan het stuk “The Quest” van Robert. W. Smith. Wie is Thijs weer en wat heeft hij te maken met windmolens? Lees dit hier.

Meer info >>

Leden gedeelte

De muziek zit niet in de noten, maar in de stiltes ertussen

  Inschrijven voor nieuwsbrief

  E-mail

  bestuur@harmoniebierbeek.be

  E-mail

  bestuur@harmoniebierbeek.be

  Rekening

  BE39 3300 1211 1819 BIC: BBRUBEBB

  bellen?

  ( +32) 495 70 38 66

  contact

  Neem contact op om je foto’s te kunnen delen

  logo