Uit de bestuurskamer – 2022-Q3

Stijn Valvekens heeft te kennen gegeven dat hij momenteel onvoldoende tijd kan steken in zijn bestuursengagement en heeft vandaar zijn mandaat neergelegd. Uiteraard vinden we dat doodjammer maar met de verbouwing van zijn huis en een tweede kindje hebben we alle begrip voor zijn beslissing. In naam van jullie allen willen we Stijn bijzonder bedanken voor zijn inzet van de afgelopen jaren. Het is doordat mensen bestuursverantwoordelijkheid willen opnemen dat een vereniging kan blijven bestaan. Daarom dus, DIKKE MERCI Stijn! Als het privé terug wat kalmer wordt ben je altijd terug zeer welkom in de ploeg.

Onder het motto “stilstaan is achteruitgaan” hebben we dit jaar als bestuur besloten om te investeren in een nieuw instrument. De keuze was vrij snel gemaakt. Elk jaar moeten we voor ons herfstconcert op zoek gaan om een vibrafoon te huren. Vandaar hebben we besloten om er zelf ééntje aan te schaffen. U zal het nieuwe instrument op ons komende Herfstconcert in al zijn pracht kunnen bewonderen en vooral horen.

Alles wordt tegenwoordig digitaal, zo ook met de betalingen. Daarom zal er op ons aankomend herfstconcert ook met de bankkaart kunnen worden betaald. De andere, gebruikelijke opties blijven natuurlijk ook nog beschikbaar.

Op vrijdag 16 september organiseerden we een open repetitie waar eventueel geïnteresseerde muzikanten eens konden komen meespelen. Drie enthousiaste muzikanten kwamen proberen en spelen ondertussen mee in ons harmonieorkest. Welkom aan Karlien D’haemer en Oliver Mariman op sax alto en Maarten Eerdekens op hoorn.

Joris Valvekens & Anneke Verheyen (beiden bestuurslid) hebben op 15/10/22 elkaar het ja-woord gegeven. De harmonie had de eer en het genoegen deze viering muzikaal op te luisteren. Dikke proficiat!

Wim Devroye

Wim Devroye

Laat een berichtje achter

Harmonie Bierbeek

Door zichzelf regelmatig heruit te vinden en voort te bouwen op zijn sterktes, tracht de harmonie een bloeiende vereniging te blijven. Hierbij wordt ieder jaar een gevarieerd en uitdagende programma aangeboden en vormt de harmonie een inclusieve vereniging van muzikanten, vrijwilligers en sympathisanten.

Recent Nieuws

Sint-Hilariuskerk - Bierbeek

Misviering + JAV

Zondag 15 januari luisteren we de hoogmis op om onze overledenen te herdenken en vieren daarna onze naamdag tijdens de JAV. Meer info volgt nog.

Meer info >>

Leden gedeelte

De muziek zit niet in de noten, maar in de stiltes ertussen

  Inschrijven voor nieuwsbrief

  E-mail

  bestuur@harmoniebierbeek.be

  E-mail

  bestuur@harmoniebierbeek.be

  Rekening

  BE39 3300 1211 1819 BIC: BBRUBEBB

  bellen?

  ( +32) 495 70 38 66

  contact

  Neem contact op om je foto’s te kunnen delen

  logo