Yiehaaa!

GAstoptreden

The Devil Lost His Shade
Suncourt Ramblers.

Lenteconcert 2018 - Yiehaaa!

Met een flinke strijdkreet springen we op ons paard en brengen jullie naar de Far West. Uiteraard mocht daar Ennio Morricone niet bij ontbreken. Maar liefst twee gastoptreden hadden we die avond ook nog in petto. Als eerste konden we oud-muzikant Jef op contrabas aan het werk horen met zijn Americana band The Devil Lost His Shade. Daarna konden we nog genieten van de bluegrass muziek van Suncourt Ramblers.

Lenteconcert

Een thema, bijpassende drank en hapjes, een gastband of orkest, dat zijn de hoofdingrediënten voor een lenteconcert. Nog een enthousiast publiek er bij en meer moet dat niet zijn!

Lenteconcert

Andere Lenteconcerten

Harmonie Bierbeek website admin.