Tournée Mondiale

Gasten

Collectivo Bag Bind

Lenteconcert 2020 - CANCELLED - Tournée Mondiale

We hadden ons voorbereid op een muzikale wereldreis, van de Schotse Highlands, over ‘Bella Ciao’ Italië, naar een ‘Nightfall in Africa’. Helaas kroop er een vervelend virus in onze reiskoffer en ging het hele land in lockdown op 13 maart, en kon dus ook ons concert niet doorgaan. De start van een lange tijd zonder onze muzikale hobby en onze wekelijkse afspraak onder vrienden.

Lenteconcert

Een thema, bijpassende drank en hapjes, een gastband of orkest, dat zijn de hoofdingrediënten voor een lenteconcert. Nog een enthousiast publiek er bij en meer moet dat niet zijn!

Lenteconcert

Andere Lenteconcerten

Harmonie Bierbeek website admin.