Stenzel & Kivits

Special act

Stenzel & Kivits

Lenteconcert 2017 - Stenzel & Kivits

Het improviserende klassieke duo met zanger Tiny Stenzel en pianist Wilbert Kivits zorgde samen met de harmonie voor een muzikale avond vol verrassingen.

Foto's gezocht

Jammer genoeg hebben we van dit concert geen foto's meer. Heb jij nog foto's? Neem dan even contact met ons op!

Lenteconcert

Een thema, bijpassende drank en hapjes, een gastband of orkest, dat zijn de hoofdingrediënten voor een lenteconcert. Nog een enthousiast publiek er bij en meer moet dat niet zijn!

Lenteconcert

Andere lenteconcerten

Harmonie Bierbeek website admin.