Er was eens

In samenwerking met

Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Rotselaar en Jeugdkoor Cantando

Lenteconcert 2015 - Er was eens

Maar liefst vijf voorstellingen brachten we van dit unieke project in samenwerking met de Koninklijke Harmonie van Rotselaar en Jeugdkoor Cantando. In de handen van acteurs Maarten Schuermans en Tine Priem werden alle archetypische sprookjesfiguren door elkaar geklutst tot een meeslepend verhaal op de speciaal voor deze voorstelling gecomponeerde muziek.

Foto's gezocht

Jammer genoeg hebben we van dit concert geen foto's meer. Heb jij nog foto's? Neem dan even contact met ons op!

Lenteconcert

Een thema, bijpassende drank en hapjes, een gastband of orkest, dat zijn de hoofdingrediënten voor een lenteconcert. Nog een enthousiast publiek er bij en meer moet dat niet zijn!

Lenteconcert

Andere lenteconcerten

Harmonie Bierbeek website admin.