Du pain, Du vin et Des musiciens

gastoptreden

Les airs de finistère

Lenteconcert 2019

We waanden ons deze avond op een Zuid-Frans terrasje op een warme lente-avond. Een kaasplankje en een glaasje Lillet of Ricard er bij. Dit alles overgoten met een flinke portie Franse chansons, c’était la vie en rose. The Hunchback of the Notre Dame, de drie musketiers en de Gendarmes van Saint-Tropez maakten hun opwachting. Het tweede deel van het concert werd gevuld door ‘Les airs de Finistère’

Lenteconcert

Een thema, bijpassende drank en hapjes, een gastband of orkest, dat zijn de hoofdingrediënten voor een lenteconcert. Nog een enthousiast publiek er bij en meer moet dat niet zijn!

Lenteconcert

Andere Lenteconcerten

Harmonie Bierbeek website admin.