Bericht aan de bevolking

Dirigent: Peter Wouters

Regie: Jan Matthys

samen met

CC De Borre en zoveel andere verenigingen dat dit kadertje te klein is, je vindt ze hieronder

Lenteconcert 2014 - Bericht aan de bevolking

Geen gewoon concert, maar een heus belevingsproject ter herdenking van WO I. Verschillende Bierbeekse culturele verenigingen werkten mee als acteurs, figuranten, zangers, dansers. Via een tocht door de Bierbeekse velden waar scènes uit de oorlog werden nagespeeld kwam het publiek in de prachtige vierkantshoeve Bordingenhof terecht, waar met muziek het einde van de oorlog gevierd werd. Actrice Lize Spit vertelde het verhaal van de succesvolle tv-reeks ‘In Vlaamse Velden’ en wij speelden onder meer de prachtige muziek die Jef Neve voor de reeks componeerde.

In samenwerking met CC De Borre, Werkgroep Oorlog en Vrede, 8° koor, Toneelgroep Borrequito, Poppentheater zzZoeff, De Toekan scouts, Menclub Passant, Gildebroeders Bierbeek, Volkskunstgroep De Rollewagen Sterrebeek, Klaprozen voor vrede vzw