(v)luchtig

Dirigent jeugd: Koen Maes

Regie: Peter Van Bouwel

Herfstconcert 2014

Is het een tractor, een boom, een luchtkasteel? We keken in de wolken en zagen illusies komen en gaan met 3D-bril op, ballonnen, acrobaten en vissen zweefden door de lucht. Peter Wouters stond na een lange samenwerking voor het laatst als dirigent voor het grote orkest

Na bijna 150 jaar muziek maken werd in 1995 het eerste herfstconcert gelanceerd. Sindsdien is dit concert elk jaar verder gegroeid tot een muzikaal spektakel waarbij je helemaal in het thema van de avond ondergedompeld wordt.

Andere herfstconcerten

Neem contact op met de werkgroep naar keuze.

Selecteer werkgroep