Quiztig met muziek

hoe zit het met jouw muziekkennis

Inkleding

Directie & Regie

Dirigent: Peter Wouters
Dirigent jeugd: John Goversen

Special act

werktheater Borrequito
dansstudio Hilde Goyens

Herfstconcert 2005

Geen traditionele kwisavond met groepjes van vier aan aan tafel, maar wel degelijk een concertavond. De presentatoren van theatergroep Borrequito stelden het publiek wel een beetje op de proef. Kwistig waren we ook met Keltische ritmes waarop de tapdansers van dansstudio Hilde Goyens zich konden uitleven.

Foto's gezocht

Jammer genoeg hebben we van dit concert geen foto's meer. Heb jij nog foto's? Neem dan even contact met ons op!

Na bijna 150 jaar muziek maken werd in 1995 het eerste herfstconcert gelanceerd. Sindsdien is dit concert elk jaar verder gegroeid tot een muzikaal spektakel waarbij je helemaal in het thema van de avond ondergedompeld wordt.

Andere herfstconcerten

Neem contact op met de werkgroep naar keuze.

Selecteer werkgroep