Out of the box

special act

Presentatrice Katleen Everaerts kroop in de huid van de mythische Pandora

Herfstconcert 2017 - Out of the Box

De doos van Pandora ging open en bracht ons in mythologische sferen. Regisseur Katleen Everaerts nam ook zelf de presentatie in handen en bracht ons het verhaal van Pandora, in een tekst van Dominique Biebau. Uiteraard hoorde hierbij ook een flinke portie muziek, met verwijzingen naar demonen, draken, reuzen en andere mythologische figuren. De leerlingen van SLAC Academie Beeldende Kunst zorgden voor sfeervolle video-projecties.

Na bijna 150 jaar muziek maken werd in 1995 het eerste herfstconcert gelanceerd. Sindsdien is dit concert elk jaar verder gegroeid tot een muzikaal spektakel waarbij je helemaal in het thema van de avond ondergedompeld wordt.

Andere herfstconcerten

Neem contact op met de werkgroep naar keuze.

Selecteer werkgroep