HC-2021 - Novemberfest

2021

Novemberfest!

Feesteditie na een jaar vol beperkingen!

Thema

Inkleding

Muziek

Organisatie

Directie & Presentatie

Dirigent: Sofie Gijsbers

Dirigent jeugd: Thijs Boehme

Presentator: B&W Johan Vanhulst

Special act

Bö Bö Blech sloot het concert af op feestelijke wijze. De blaaskapel met …

Design

Herfstconcert 2021 - Novemberfest!

Tussen de derde en de vierde coronagolf mochten we eindelijk nog eens op het podium van De Borre concerteren. Omdat we weinig hadden kunnen repeteren, en niet in optimale omstandigheden kozen we voor ons herfstconcert voor de ‘lenteconcert-formule’. We vulden zelf het eerste deel, samen met de jeugdharmonie, en gaven dan het podium aan onze gasten. We brachten een gevarieerd programma als ode aan alle gemiste optredens in het afgelopen anderhalf jaar, van 11-novemberviering tot kermis, aan elkaar gepraat door onze burgemeester Johan Vanhulst. Voor de kersverse dirigent van de jeugdharmonie, Thijs Boehme, was het een geslaagde première.
Ook voor onze gasten, de blaaskapel BöBö Blech, was het een première. We konden onze dirigente Sofie Gijsbers hier zelf aan het werk zien met haar collega’s, zij brachten ons in een onvervalste Oktoberfest-sfeer. Of zouden het witbier, de schnaps, braadworsten en de geruite tafelkleedjes hier ook voor gezorgd hebben?

Herfstconcert

Herfstconcert

Na bijna 150 jaar muziek maken werd in 1995 het eerste herfstconcert gelanceerd. Sindsdien is dit concert elk jaar verder gegroeid tot een muzikaal spektakel waarbij je helemaal in het thema van de avond ondergedompeld wordt.

Herfstconcert

Laat een berichtje achter

Harmonie Bierbeek

Door zichzelf regelmatig heruit te vinden en voort te bouwen op zijn sterktes, tracht de harmonie een bloeiende vereniging te blijven. Hierbij wordt ieder jaar een gevarieerd en uitdagende programma aangeboden en vormt de harmonie een inclusieve vereniging van muzikanten, vrijwilligers en sympathisanten.

Andere herfstconcerten

Volg ons

Leden gedeelte

De muziek zit niet in de noten, maar in de stiltes ertussen

  Inschrijven voor nieuwsbrief

  E-mail

  bestuur@harmoniebierbeek.be

  E-mail

  bestuur@harmoniebierbeek.be

  Rekening

  BE39 3300 1211 1819 BIC: BBRUBEBB

  bellen?

  ( +32) 495 70 38 66

  contact

  Neem contact op met de werkgroep naar keuze.

  Selecteer werkgroep

  logo

  contact

  Neem contact op om je foto’s te kunnen delen

  logo