HC-2021 - Novemberfest

Novemberfest!

Feesteditie na een jaar vol beperkingen!

Inkleding

Directie & Presentatie

Dirigent: Sofie Gijsbers

Dirigent jeugd: Thijs Boehme

Presentator: B&W Johan Vanhulst

Special act

Bö Bö Blech sloot het concert af op feestelijke wijze. De blaaskapel met …

Herfstconcert 2021 - Novemberfest!

Tussen de derde en de vierde coronagolf mochten we eindelijk nog eens op het podium van De Borre concerteren. Omdat we weinig hadden kunnen repeteren, en niet in optimale omstandigheden kozen we voor ons herfstconcert voor de ‘lenteconcert-formule’. We vulden zelf het eerste deel, samen met de jeugdharmonie, en gaven dan het podium aan onze gasten. We brachten een gevarieerd programma als ode aan alle gemiste optredens in het afgelopen anderhalf jaar, van 11-novemberviering tot kermis, aan elkaar gepraat door onze burgemeester Johan Vanhulst. Voor de kersverse dirigent van de jeugdharmonie, Thijs Boehme, was het een geslaagde première.
Ook voor onze gasten, de blaaskapel BöBö Blech, was het een première. We konden onze dirigente Sofie Gijsbers hier zelf aan het werk zien met haar collega’s, zij brachten ons in een onvervalste Oktoberfest-sfeer. Of zouden het witbier, de schnaps, braadworsten en de geruite tafelkleedjes hier ook voor gezorgd hebben?

Na bijna 150 jaar muziek maken werd in 1995 het eerste herfstconcert gelanceerd. Sindsdien is dit concert elk jaar verder gegroeid tot een muzikaal spektakel waarbij je helemaal in het thema van de avond ondergedompeld wordt.

Andere herfstconcerten

Neem contact op met de werkgroep naar keuze.

Selecteer werkgroep