De werf

Dirigent: Peter Wouters

Dirigent jeugd: Ivo Versin

Herfstconcert 2003

Met (Kuifje en) de zonnetempel en (de hunchback of) the Notre Dame stonden er grote bouwwerken op het programma. Laurel en Hardy durfden op de werf wel eens roet in het eten gooien en tot overmaat van ramp kwam het tot een ‘Werkstaking der muzikanten’. Gelukkig kwamen ze nog terug en werd het weer een spetterend einde met ‘It’s Raining Men’

Foto's gezocht

Jammer genoeg hebben we van dit concert geen foto's meer. Heb jij nog foto's? Neem dan even contact met ons op!

Na bijna 150 jaar muziek maken werd in 1995 het eerste herfstconcert gelanceerd. Sindsdien is dit concert elk jaar verder gegroeid tot een muzikaal spektakel waarbij je helemaal in het thema van de avond ondergedompeld wordt.

Andere herfstconcerten

Neem contact op met de werkgroep naar keuze.

Selecteer werkgroep