HC-2019 - H²O

2019

H²O

Water, de kracht van verandering

Thema

Inkleding

Muziek

Organisatie

Directie & Regie

Dirigent: Sofie Gijsbers

Dirigent jeugd: Quirijn Jammaer

Regiseur: Peter Van Bouwel

Special act

Twee nieuwe dirigenten maken hun debuut op dit jubileumconcert, de 25e editie van ons herfstconcert.

Design

Herfstconcert 2019 - H²O

In 2019 brachten we ons 25e herfstconcert. H2O, aqua, of simpelweg water was het thema Het programma ging van bekende nummers als Smoke on the water of Drunken Sailor over filmmuziek met Pirates of the Carribean, naar concertwerken als Noah’s Ark van Bert Appermont. Het werd het eerste herfstconcert voor zowel de dirigent van de jeugdharmonie, Quirijn Jammaer, als de dirigente van de harmonie Sofie Gijsbers. Zij konden gelukkig rekenen op de ervaring van regisseur Peter Van Bouwel om alles in goede banen te leiden.

 

Herfstconcert

Herfstconcert

Na bijna 150 jaar muziek maken werd in 1995 het eerste herfstconcert gelanceerd. Sindsdien is dit concert elk jaar verder gegroeid tot een muzikaal spektakel waarbij je helemaal in het thema van de avond ondergedompeld wordt.

Herfstconcert

Laat een berichtje achter

Harmonie Bierbeek

Door zichzelf regelmatig heruit te vinden en voort te bouwen op zijn sterktes, tracht de harmonie een bloeiende vereniging te blijven. Hierbij wordt ieder jaar een gevarieerd en uitdagende programma aangeboden en vormt de harmonie een inclusieve vereniging van muzikanten, vrijwilligers en sympathisanten.

Andere herfstconcerten

Volg ons

Leden gedeelte

De muziek zit niet in de noten, maar in de stiltes ertussen

contact

Neem contact op met de werkgroep naar keuze.

Selecteer werkgroep