Brussel Centraal

Muzikale roadtrip door de hoofdstad

Inkleding

Directie & Regie

Dirigent: Peter Van Montfort

Dirigent jeugd: Koen Maes

Regisseur: Katleen Everaerts

special act

live tekeningen van Kim

Herfstconcert 2015

Op dit herfstconcert stond Brussel Centraal. Eén stad, vele werelden. Eindeloze files en tjokvolle treinen, gezellige buurten en kleurrijke wijken, dit alles weerklonk in de muziek op dit concert. Bekende Brusselaars als Brel, Toots en Kuifje passeerden de revue. Voor live illustraties met een vette knipoog zorgde tekenaar Kim.

Foto's gezocht

Jammer genoeg hebben we van dit concert geen foto's meer. Heb jij nog foto's? Neem dan even contact met ons op!

Na bijna 150 jaar muziek maken werd in 1995 het eerste herfstconcert gelanceerd. Sindsdien is dit concert elk jaar verder gegroeid tot een muzikaal spektakel waarbij je helemaal in het thema van de avond ondergedompeld wordt.

Andere herfstconcerten

Neem contact op met de werkgroep naar keuze.

Selecteer werkgroep