WELKOM

Over ons

Wie of wat zijn wij?

Wij zijn het instaporkest van de Koninklijke Harmonie St. Hilarius van Bierbeek o.l.v. Quirijn Jammaer. Als instaporkest willen wij aan muzikanten de gelegenheid bieden om kennis te maken met samenspel en zo de overgang te vergemakkelijken van de muziekschool naar de harmonie.

Wanneer en waar?

We repeteren elke zondagochtend van 10u30 tot 12u in de parochiezaal van Bierbeek. Ons repertoire omvat volwaardige orkestnummers gaande van marsen tot populaire muziek en filmmuziek. Het niveau is aangepast aan dat van beginnende muzikanten. Doorheen het jaar kunt u ons live aan het werk zien, onder meer tijdens het voorprogramma van het jaarlijks herfstconcert van de harmonie in november, gevolgd door enkele kerstconcerten. In de maand juli houden we dan een korte zomerstop, eventjes "uitblazen"! Hou dus zeker onze kalender in de gaten.

Buiten de wekelijkse repetities organiseren wij ook nog een muzikantjesdag en een repetitieweekend. Naast de muzikale activiteiten organiseren wij ook een aantal niet-muzikale activiteiten om de groepssfeer te bevorderen zoals de spaghettiavond en een sportieve activiteit zoals bowlen of schaatsen.

Heb je een behoorlijk kennis van muziek en zin om met ons mee te spelen, aarzel niet om ons te contacteren. Je bent alvast van harte welkom!


Fotogalerij

We spelen uiteraard muziek, maar doen ook veel meer dan dat.

Concerten

We spelen jaarlijks enkele concerten: herfstconcert en de kerstconcerten zijn vaste waardes. Daarnaast wisselen we af met andere projecten.

Spaghetti-avond

We organsiren ook jaarlijks een eetfestijn: smullen van heerlijke spaghetti en croques. Kers op de taart? Dessertenbuffet!

Repetitieweekenden

Niets zo leuk als met heel de bende een paar dagen doorbrengen! Dat er veel geoefend wordt voor het aankomende herfstconcert is maar bijzaak ;)

Activiteiten

We doen ook allerlei niet-muzikale activiteiten; schaatsen, bowlen, vuil worden, onze dirigent redden... de boog moet niet altijd gespannen staan.

Agenda

Update COVID-19

Vanwege de maatregelen voor COVID-19 zijn onze repetities, activiteiten en concerten tot nader bepalen opgeschort. Nieuwe plannen worden vanzelfsprekend hier aangevuld.

Contacteer ons!


Jeugdharmonie Bierbeek
Marie Versin
Broekstraat 2
3370 Boutersem
Telefoon: (+32) 496 30 30 61
Email
jeugd@harmoniebierbeek.be
We hebben ook een Facebookpagina: