Kroketten for Life

Van 17 november tot 17 december kan je bij de harmonie je kroketten bestellen voor de feestdagen en dit ten voordele van de warmste week Bierbeek. Alle info vind je hier: Kroketten for Life.

Jeugdharmonie - Urban Trail Bierbeek

Plaats: cc de Borre
Datum: donderdag 20 december 2018
Op 20 december organiseert de gemeente Bierbeek ism de borre opnieuw een Urban Trail en dit jaar zorgt onze jeugdharmonie voor de muzikale omkadering vanaf 19u.

Jeugdharmonie - concert Ganspoel

Plaats: Ganspoel Huldenberg
Datum: woensdag 2 januari 2019

Harmonie - jaarlijkse algemene vergadering

Plaats: Parochiezaal Bierbeek
Datum: zondag 13 januari 2019
Op 13 januari is het de naamdag van onze patroonheilige. Die dag luisteren we de misviering op waarna we al onze muzikanten en leden vergasten op een receptie in de parochiezaal.

Jeugdharmonie - spaghetti avond

Plaats: De Velpe
Datum: zaterdag 2 maart 2019

Harmonie - lenteconcert

Plaats: cc de Borre
Datum: vrijdag 15 maart 2019
Op vrijdag 15 maart 2019 toveren we de borre om tot een gezellig Frans café met alles er op en er aan. We brengen allemaal Franse melodieën en in het tweede deel zal Tsane Tips - die we nog kennen van de Ierse avond - voor het nodige amusement zorgen met live muziek. Noteer het nu al in je agenda. Meer info vind je hier: lenteconcert.